In order to give you better service we use cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.

Toimitus ja tilauksen hyväksyminen

Vastaanotettu tilaus käsitellään 3 arkipäivän sisällä. Pidätämme oikeuden evätä tilauksen. Toimitusaika on tavanomaisesti noin 3-5 arkipäivää. Mikäli toimitusaika on merkittävästi tätä pidempi, ilmoitamme tästä sähköpostitse tai puhelimitse tilaajan toimittamia yhteystietoja käyttäen. Myyjä ei ole vastuussa mahdollisista viivästyksistä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä kustannuksista tai menetyksistä.

Ostajan ja myyjän välisen sopimuksen katsotaan syntyneen vasta silloin, kun Ab Teräsdesign Oy toimittaa ostajalle tilausvahvistuksen sähköpostitse tai tilatun tavaran ensimmäisen erän.

 

Hinnat ja maksuehdot
Hinnat verkkokaupassa ovat nähtävissä sekä ilman arvonlisäveroa että arvonlisäveron kanssa. Tilauksen kokonaishinta on nähtävissä kassasivulla ennen tilauksen hyväksymistä. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa hintoja paino- tai asiavirheissä, tai jos ajankohtaiset hinnat toimitusvaiheessa eivät täsmää hintojen kanssa tilausvaiheessa. Näissä tapauksissa tilaajaan ollaan yhteydessä hänen toimittamia yhteystietoja käyttäen.

Alle 50,00€ tilauksiin lisätään pientilauslisä 10,00€ + alv.

Suurien ja toistuvien tilausten kohdalla on mahdollista sopia näistä yleisiä sopimusehtoja täydentävistä erityisehdoista.Toimituskulut määräytyvät myyjän kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Toimituskulujen hinnasto on saatavilla verkkokauppamme kassasivulla ennen tilauksen hyväksymistä.

Tilaus maksetaan maksu-/luottokortilla, tai Klarna Laskulla, 14 päivää netto. Maksettaessa Klarna Laskulla myyjä luovuttaa saatavat Klarna AB:lle.

 

Valikoima
Myyjä pyrkii jatkuvasti laajentamaan ja parantamaan valikoimaa.

 

Takuu
Takuuaika tuote- tai valmistusvirheille on normaalisti 1 vuosi, jos muuta ei ole mainittu. Normaalia kulutusta käytössä takuu ei kata.

Jos asiakas luovuttaa tuotteet kolmannelle osapuolelle takuun voimassaolo päättyy, ellei toisin ole sovittu.

Myyjä sitoutuu noudattamaan kuluttajansuojalakia ostajan ollessa yksityishenkilö.

 

Reklamaatiot ja/tai palautukset
Reklamaatio tulee jättää viivytyksettä, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden kuluttua tavaran vastaanottamisesta. Suosittelemme aina jättämään reklamaation kirjallisena sähköpostitse tai kirjeitse. Lasku- tai kuittikopio on aina liitettävä mukaan. Kysymysten suhteen pyydämme kääntymään puoleemme.

Jotta vastaanotettu reklamaatio voidaan käsitellä, tulee tavara toimittaa fyysisesti osoitteeseen Ab Teräsdesign Oy, Teollisuuskatu 2, 21600 Parainen.

Hyväksytyssä reklamaatiotapauksessa tai palautuksessa myyjä voi valita korjata tuote, korvata uudella tuotteella tai hyvittää tuotteen arvo asiakkaalle. Myyjällä ei ole muuta vastuuta.

Myyjä ei lunasta maksamattomia lähetyksiä.

 

Osoitteenmuutos
Mikäli asiakkaan osoite tai muut yhteystiedot muuttuvat tilauksen jälkeen on tästä ilmoitettava välittömästi myyjälle. Asiakas vastaa, siitä, että hän toimittaa myyjälle oikeat ja täydelliset yhteystietonsa sekä ilmoittaa myyjälle viivytyksettä yhteystietojensa muuttuessa.

 

Omistuksenpidätysehto
Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle kunnes koko kauppahinta on maksettu eikä tuotteen ostajalla ole oikeutta luovuttaa omaisuutta edelleen, liittää sitä muuhun omaisuuteen tai muutoin määrätä omaisuudesta omistajan tavoin.

 

Osto-oikeus
Henkilö joka hyväksyy tilauksen verkkokaupassa vakuuttaa hänellä olevan valtuutus suorittaa tilaus myyntiehtoineen, sekä että ostajan nimi, osoite ja puhelinnumero ovat annettu oikein tilauksessa.

 

Kuluttajan peruutusoikeus
Kuluttajalla on oikeus peruuttaa sopimus ilmoittamalla siitä elinkeinonharjoittajalle 14 päivän kuluessa tavaran tai ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta. Tavaran kaupassa peruuttamisilmoitukseksi katsotaan myös vastaanotetun tavaran palauttaminen. Peruutuksen saatuaan Ab Teräsdesign Oy palauttaa maksetun tavaran hinnan viivytyksettä ja viimeistään 30 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuaan. Jos kuluttaja peruuttaa sopimuksen, hänen on palautettava vastaanotettu tavara kohtuullisen ajan kuluessa Ab Teräsdesign Oy:lle.

 

Asiakastietojen käsittely
Ab Teräsdesign Oy:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen; rekisteritietoja ei luovuteta eteenpäin muille osapuolille.

 

Ehdot
Myyntiehdot pätevät elleivät toisin ole sovittu.

Myyjä ei ole vastuussa paino- tai asiavirheistä tuotekuvauksissa tai muissa teksteissä.

Mahdolliset ristiriidat selvitetään aina myyjän kotipaikkakunnan käräjäoikeudessa, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.

Tiedustelut: tj. Tom Abrahamsson

Puhelin: (+358) 02-4584 530

Sähköposti: info@tikastukku.fi

FIFinland - EUR

Change language